fachadaL’Escola inicia la seva activitat l’any 1980. Durant aquest període de temps hem anat introduint pas a pas un ampli ventall d’accions formatives i extraescolars per tal d’oferir uns serveis qualitatius que cobreixin les demandes socials i culturals actuals, tant de nens i nenes com de joves i adults.

La nostra experiència basada en els projectes personalitzats ens ha fet obtenir uns resultats òptims que no només ens ha fet créixer com a persones i professionals sinó que hem hagut d’ampliar i adequar el nostre centre a les vostres necessitats, disposant així de 600 m2 on realitzar tot tipus d’activitats enriquidores tant a nivell personal com a professional.

La plantilla està formada per una sòlida base de professionals, units pel nostre projecte formatiu, creant un perfecte ambient i treball en equip fet que ens permet destacar en aquest àmbit.

Així mateix hem aconseguit obtenir, amb caràcter diferencial amb altres centres de formació, el certificat de qualitat ISO-9001:2000 en el que s’ha implicat amb entusiasme tota la plantilla del nostre centre.

Val a dir que durant l’any 2007 hem incorporat com a novetat un conjunt d’activitats lúdic -educatives que afavoreixen unes actituds, uns valors, unes habilitats i unes destreses tant físiques com psíquiques com son la dansa i el teatre.

Educar i formar amb entusiasme és l’objectiu de l’equip de persones que integren L’ESCOLA.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS


logoiso


soc

Centre col·laborador

acticbona

Centre examinador

catformacio

Centre associat

tuv

Certificat de qualitat ISO